Pasqua e Pasquetta con noi..2017


Menus and recommended dishes ...,,it,GOURME’T,,en,Serve CHEF,,it,receive P,,ro,A choice of fish or meat,,it,Trofiette with seafood,,it,Spring cuts,,it,legs,,it,zucchini lemon,,it,Agnolotti porcine meat and truffle,,it,Orecchiette rusticane,,it,According to P,,it,Lamb in a crust of bread or / grilled,,it,Angus sliced ​​brazil,,it,Fillet grilled tuna,,it,the Ionian Fried,,it,Easter Sunday and Monday with noi..2017,,it.

GOURME’T- DELLO CHEF IMPIATTATO

Primi P.

A scelta di mare o di terra

Trofiette allo scoglio
Tagli Primavera (gambe, zucchina limone)
Agnolotti di carne porcino e tartufata
Orecchiette rusticane

Secondo P.

A scelta di mare o di terra

Agnello in crosta di pane o /alla griglia
Tagliata di angus brasile
Filetto di tonno alla griglia
Fritto dello ionio

Desserts,,it,hot puff pastry with wild fruits,,it,Pasta of traditional almond,,it

Crunchy hazelnut
Sfogliatina calda ai frutti di bosco
Pasta di mandorla della tradizione…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Questo sito usa i cookies per darti una migliore esperienza nella navigazione. Continuando accetti la nostra Cookies Policy Maggiori informazioni

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close