Easter lunch,it,Posted on Apr 5th,en,Easter,it,Drinks included,it,Marinated salmon with ricotta foam,it,Arancino with cuttlefish black,it,Bundle of P,it,Fillo with shrimp velvety,it,Bietola Flank,co,Easter Lasagnetta,it,Ravioli with grouper in crustacean bisque,it,Secondi p,te,Doggling fillet on a bed of vegetables,it,crunchy and red beet cream,it,Bavarian chocolate with,it,Colulis of Lamponi and Mostaccioli,it,For any intolerance or food allergy,it,Please ask before consumption,it,Thank you,it 2019


Menu’ di Pasqua

SU PRENOTAZIONE

Appetizer

 

Capocollo di Martina e mousse di pecorino
Quiche lorainne con cipolla di tropea
Parmigiana gourmet
Gamberetti in crema di porri in carta fata
Carpaccio di salmone marinato
Finger di polpo alla catalana

Primi P.

 

Risotto ai gamberi mela verde e carry
Pappardella corta ai porcini con guanciale

Secondi P.

Filetto di maialino farcito in salsa demi glace
Flan di patate

Dessert

Parfait croccantino
coulis di lamponi

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